Cases

Sæby Bakker | ny bydel i Sæby storsælger

Interessen for den nyudviklede bydel Sæby Bakker med plads til op til 360 boliger har overrasket alt og alle. Den anerkendte projektudvikler Innovater A/S har netop købt en stor bid af 1. etape svarende til ca. 8.140 kvadratmeter byggeretter. Derudover har udviklingsselskabet Sæby Bakker ApS solgt et boligprojekt bestående af 56 rækkehuse, som allerede er fuldt udlejet.

Jysk investor køber hidtil største byggefelt på Stigsborg

Der er fart på udviklingen af Stigsborg i Nørresundby, hvor endnu en investor har tegnet sig som køber af det hidtil største byggefelt i bydelen. Byggefeltet på hele 13.100 kvadratmeter skal de kommende år fordeles på lejligheder og erhvervsbyggeri med en central beliggenhed mod det grønne område Stigsparken og det kommende Børne- og Ungeunivers.

Nordbjerg | et nyt boligområde i Aarhus Nord

Metropol Erhverv har netop formidlet en handel for et større trecifret millionbeløb i et nyt boligområde i Aarhus. Ejendommen, som omfatter 171 boliger og p-kælder, er solgt til en privat nordjysk investorgruppe med henblik på udlejning.

Metropol Erhverv formidler salg af Stigsborg Havnefront: Aalborgs nye attraktive bydel

Stigsborg Havnefront er et 54 hektar stort areal på nordsiden af Limfjorden, der skal omdannes til et levende og attraktivt byområde. Udviklingen af Stigsborg Havnefront forventes at vare 25-30 år, resultere i 4.000 boliger på samlet set 400.000 etagemeter og huse 7.500 aalborggensere. Byudviklingsselskabet bag Stigsborg Havnefront er Stigsborg P/S, som er ejet af Aalborg Kommune, PFA Ejendomme og A. Enggaard.

Vellykket selskabshandel - 58 rækkehuse i Klarup solgt

På Tavervej i Klarup har vi netop afsluttet en stor handel på et selskab bestående af 58 moderne rækkehuse. De spændende rækkehuse er opført i 2010 på en attraktiv beliggenhed i den nordlige del af Klarup tæt på både skole, idrætsforeninger, motorvej og indkøbsmuligheder.

Et tidligt salg effektiviserede processen

Det gik stærkt med salget, da det gamle bibliotek på Saltumvej i Aalborg Øst, skulle ombygges til 36 nye lejligheder.

Metropol Erhverv formidler Fremtiden

Når dobbeltdøren åbnes til Fremtidens bygning på Vesterbro i Aalborg, kan man ikke andet end betages af arkitekturens detaljegrad og elegance. Metropol Erhverv er glade for af at have formidlet salget på den historiske og bevaringsværdige ejendom i Aalborg midte.

Nu er det nu. Tiden er inde til, at jeg skal videre

Preben Broe har drevet farvehandel på Boulevarden siden 1969, hvor han overtog forretningen fra en konkursramt Sadolin, og har besluttet at tiden er til at sælge. Arbejdet mere end normalen og ejet hele bygningen. Boet i overetagen og drevet forretning i underetagen. Preben fortæller med glimt i øjet, at han ser frem til at kunne dyrke mere sport. Han har en stor kærlighed for at ro og svømme. Sommerhuset i Blokhus skal også benyttes mere flittigt, og det er slut med at haste hjem søndag aften, når nu lysten til at blive er større.

Kontakt os

METROPOL ERHVERV
Østre Havnepromenade 26, 2. tv., 9000 Aalborg | +45 7231 2000

SIKKER MAIL
Sikker mail kan sendes til info@metropolerhverv.dk

PERSONDATAPOLITIK
Metropol Erhvervs persondatapolitik findes her
Oplysning om behandling af personoplysninger findes her

HVIDVASKLOVEN
Oplysning om Hvidvaskloven findes her

 

Mød os også på: