Metropol Erhverv står for stor ejendomstransaktion i nyt boligområde i Aarhus

Metropol Erhverv har netop formidlet en handel for et større trecifret millionbeløb i et nyt boligområde i Aarhus. Ejendommen, som omfatter 171 boliger og p-kælder, er solgt til en privat nordjysk investorgruppe med henblik på udlejning.

171 ejerlejligheder med 113 p-pladser i kælderen er netop blevet solgt til en nordjysk investorgruppe for et større trecifret millionbeløb i det helt nye boligområde Nordbjerg, som ligger på Christiansbjerg i Aarhus Nord. Metropol Erhverv – som er specialiseret inden for handel med investerings- og projektejendomme – har stået for den omfattende handel:

- Vi er meget tilfredse med den vellykkede transaktion. Det er et spændende investeringsprojekt med store muligheder, som bliver interessant at følge i de kommende par år. På trods af coronakrisen er ejendomsmarkedet langt fra gået i stå, og Nordbjerg-ejendommen er et eksempel på en af de større danske handler i år, og den største vi har haft i Aarhus, lyder det fra Martin Risager, der er ejendomsmægler MDE og partner i Metropol Erhverv.

Køber af projektet med et samlet boligareal på 13.282 m² er en privat nordjysk investorgruppe, som har købt ejendommen med henblik på udlejning som led i dennes investeringsstrategi. Investorgruppen overtager bygningen, når den er færdigbygget, og handlen bliver således først effektueret efter opførelsen.

Nordbjerg – boliger på toppen af Christiansbjerg i Aarhus Nord
Det nye boligområde hedder Nordbjerg, og navnet er en sammensmeltning af områdets to geografiske betegnelser: Aarhus Nord og Christiansbjerg. Området ligger tæt på universitet, letbane og Randersvej, som forbinder midtbyen med motorvejen, og kommer til at rumme boliger af varierende størrelse med forskellige typer beboere.

Projektet er udviklet og tegnet af arkitekt M.A.A. og udvikler Freddie Eriksen fra Eriksen Group, der er bygherre. Bebyggelsen kommer arkitektonisk til at afspejle silhuetten af et bjerg med en dynamisk og springende facade samt varieret tagform:

- Intentionen med ejendommen er, at den skal optimere kvarteret og arkitekturen. Der er derfor lagt vægt på høj kvalitet og et solidt modernistisk udtryk, hvilket bliver afspejlet i både materialevalg og design. Tegl er det primære materiale, som bliver anvendt på flere forskellige måder med forskellige overflader. Sammen med metalrammer om vinduer og altaner samt den skiftende tagform er det med til at skabe dynamik og kontrast, fortæller Freddie Eriksen.

Den solgte ejendom består af 11 blokke i 4-6 etager, som danner en skærm mod trafikken på Randersvej. Lejlighederne spænder fra 1-5 værelser. De kan således lejes af både singler, par, studerende og mindre familier. Alle lejligheder vil desuden få altan eller udgang til egen terrasse i det grønne gårdrum med have og aktivitetsbane.

Udover de private boliger bliver der i området desuden opført 31 almene boliger i to blokke samt 15 rækkehuse, som ikke er omfattet af ejendomshandlen. Nordbjerg-ejendommen skal efter planen stå færdig om to år.

Kontakt os gerne på tlf. +45 7231 2000 for en snak om ejendomsinvestering.

Kontakt os

Har du spørgsmål, er du velkommen til at sende os en besked her eller kontakte os på tlf. +45 7231 2000.
Sikker mail sendes til info@metropolerhverv.dk

DU FINDER OS HER
Østre Havnepromenade 26, 2. tv., 9000 Aalborg

PERSONDATAPOLITIK
Metropol Erhvervs persondatapolitik findes her
Oplysning om behandling af personoplysninger findes her

 

Mød os også på: