Kort om Metropol Erhverv


METROPOL ERHVERV
 er et uafhængigt ejendomsmæglerfirma, og vi er specialiseret i og arbejder udelukkende med investerings- og projektejendomme. 

METROPOL ERHVERV behersker alle facetter indenfor investeringssegmentet - herunder køb/salg,  sale & leaseback-transaktioner, vurdering m.v. Det betyder, at vores kunder opnår det bedst mulige resultat uanset opgavens karakter.


METROPOL ERHVERV oppebærer langvarige kunderelationer gennem ordentlighed, nærvær og godt købmandsskab. Alle opgaver udføres af en af virksomhedens partnere, hvorved opnås højeste engagement og fokus.


METROPOL ERHVERV
 er en uafhængig mæglervirksomhed. Det betyder, at vi arbejder uden binding eller tilhørsforhold til de finansielle institutioner og kæder. I alle forhold følger og rådgiver vi derfor vores kunder på objektivt grundlag. 

 

Metropol Erhverv er MØDESTEDET FOR GODE HANDLER. Det er sådan, vi ser os selv, og det er ud fra den betragtning, vi arbejder, når vi formidler, rådgiver og netværker. 

Vi er en proaktiv erhvervsejendomsmæglervirksomhed med særligt fokus på transaktioner indenfor investeringsejendomme og udviklingsprojekter.

Vi arbejder målrettet ud fra fire kerneværdier: Troværdighed | Ordentlighed | Kompetence | Værdiskabende

Vores netværk og vores kompetencer favner bredt. Relationer er ikke noget vi tager for givet, og vi styrker og udbygger vores mangeårige netværk.

Derfor er vi MØDESTEDET FOR GODE HANDLER!


METROPOL ERHVERV
 støtter   

Kontakt os

METROPOL ERHVERV
Østre Havnepromenade 26, 2. tv., 9000 Aalborg | +45 7231 2000

SIKKER MAIL
Sikker mail kan sendes til info@metropolerhverv.dk

PERSONDATAPOLITIK
Metropol Erhvervs persondatapolitik findes her
Oplysning om behandling af personoplysninger findes her

HVIDVASKLOVEN
Oplysning om Hvidvaskloven findes her

 

Mød os også på: