Nu er det nu. Tiden er inde til, at jeg skal videre

Preben Broe har drevet farvehandel på Boulevarden siden 1969, hvor han overtog forretningen fra en konkursramt Sadolin, og har besluttet at tiden er til at sælge. Arbejdet mere end normalen og ejet hele bygningen. Boet i overetagen og drevet forretning i underetagen. Preben fortæller med glimt i øjet, at han ser frem til at kunne dyrke mere sport. Han har en stor kærlighed for at ro og svømme. Sommerhuset i Blokhus skal også benyttes mere flittigt, og det er slut med at haste hjem søndag aften, når nu lysten til at blive er større.

Det er dog også med vemod og tyngde om hjertet, at Preben lukker forretningen - både for ham selv og for kunderne. En overrasket kunde udbrød forleden - du kan da ikke bare lukke ned Preben. Du er er fast del af Boulevarden - hvor skal vi nu få den gode service henne? Og netop servicen ligger Preben tungt på sinde.

Han har gjort en ære i at behandle kunder med omhu. Det er ikke mange butiksejere i Aalborg, der holder døren for kunderne, men for Preben er det ikke et påtaget salgstrick. Det ligger bare så dybt i mig at behandle alle mine kunder med varme og respekt. Der er mange der vil savne Preben, og flere kunder har også været forbi med vin. Det er dejligt at have gjort en forskel, og jeg vil se tilbage på mit arbejdsliv med stor glæde. 

Hos Metropol Erhverv er vi taknemmelige for at Preben valgte os til at sælge ejendommen. Ejendommen vil blive nænsomt renoveret og overtaget af sjællandske investorer. Et kapitel er slut og et nyt starter. Både for Preben og for Boulevarden 40.

 

Kontakt os

Har du spørgsmål, er du velkommen til at sende os en besked her eller kontakte os på tlf. +45 7231 2000.
Sikker mail sendes til info@metropolerhverv.dk

DU FINDER OS HER
Østre Havnepromenade 26, 2. tv., 9000 Aalborg

PERSONDATAPOLITIK
Metropol Erhvervs persondatapolitik findes her
Oplysning om behandling af personoplysninger findes her

 

Mød os også på: