Når dobbeltdøren åbnes til Fremtidens bygning på Vesterbro i Aalborg, kan man ikke andet end betages af arkitekturens detaljegrad og elegance. Metropol Erhverv er glade for af at have formidlet salget på den historiske og bevaringsværdige ejendom i Aalborg midte.

Ejendommen blev opført i 1935-1936 af Fremtiden, gensidig dansk livsforsikringsforening. Arkitekt og bygningsinspektør Ejnar Packness tegnede bygningen og brød med Funkisstilen, der ellers var gennemgribende for den sammenhængende byggestil på Vesterbro.

Man fornemmer tydeligt, at ejendommen gemmer på mange historier, og grundet sin centrale placering og rummelighed har Fremtiden både været inddraget af tyskerne som kvarter for divisionskommandoen under 2. Verdenskrig, og senere anvendt som lazaret for de 4.500 tyske flygtninge, der kom til Aalborg. I 2005 blev ejendommen gennemgribende renoveret og huser i dag mange erhvervs-lejemål.

Vi ønsker køber og sælger stort tillykke med handlen. Har I brug for hjælp til køb, formidling eller salg af Erhvervsejendomme, så kontakt os. Kontakt Martin Risager 20692680

Kontakt os

Har du spørgsmål, er du velkommen til at sende os en besked her eller kontakte os på tlf. +45 7231 2000.
Sikker mail sendes til info@metropolerhverv.dk

DU FINDER OS HER
Østre Havnepromenade 26, 2. tv., 9000 Aalborg

PERSONDATAPOLITIK
Metropol Erhvervs persondatapolitik findes her
Oplysning om behandling af personoplysninger findes her

 

Mød os også på: