Ingen

Fakta

Købesum:
Kr.
10.495.000
Afkast:
 
4,30 %
Årlig lejeindtægt:
Kr.
617.544
Årlige driftsudgifter:
Kr.
169.817
Alle lejemål har adgang til store altaner

Oplysninger om ejendommen

Sagsnummer:
 
4175
Opført:
 
1933
Boligareal:
 
484 m2
Sekundære arealer:
 
124 m2
Grundareal:
 
406 m2
Energimærke:
 
D

Langelandsgade 4
9000 Aalborg

VELHOLDT BOLIGUDLEJNINGSEJENDOM MED OTTE BEBOELSESLEJLIGHEDER OG TRE VÆRELSESLEJEMÅL I TAGETAGEN | ATTRAKTIV BELIGGENHED LIGE VED ØSTRE ANLÆG

EJENDOMMEN
Velbeliggende boligudlejningsejendom med otte beboelseslejligheder og tre værelseslejemål i tagetagen.

Ejendommen er opført med facade i røde mursten mod gaden og med gule mursten mod gården. Tagkonstruktionen er mansardtag med kvist og belagt med røde teglsten. Ejendommens vinduer er termovinduer isat brune plastrammer.

Ejendommens beboelseslejligheder er alle to-værelses lejligheder med eget køkken og bad med lyst inventar. Lejlighederne fremstår velindrettede og i flot stand, og alle har adgang til egen stor altan mod gården. I ejendommens tagetage findes tre værelseslejemål med fælles køkken og bad – lejerne har adgang til en fælles altan.

Det skal bemærkes, at bagtrappen i ejendommen er nedlagt, og arealet tillagt køkken og badeværelse, som dermed har en bedre udnyttelse.

I kælderen findes tremmerum til hver lejlighed samt fælles vaskeri.

Ejendommen er noteret som bevaringsværdig på niveau 5.


UDENOMSAREALER
Ejendommens udenomsareal er udlagt som et fælles gårdareal. Gårdmiljøet er hyggeligt med grønne arealer med græsplæner, træer og hække, flisebelagte stier og cykelskure.


OMRÅDET
Ejendommen er beliggende i det attraktive og efterspurgte boligområde Øgadekvarteret, hvorfra der er kort afstand til såvel Aalborg Centrum som Aalborg Universitet. Lige for enden af vejen findes Øgadekvarterets populære ”Østre Anlæg”, hvor der er store grønne plænearealer, sø, stier og legeplads.

I nærområdet findes endvidere gode indkøbsmuligheder, takeaway-restauranter samt flere små detailbutikker. Desuden er der kort afstand til Aalborg Havnefront med Musikkens Hus, Nordkraft, og Utzon Center samt til Østre Havn med Aalborg Cable Park.

Download prospekt for ejendommen

Kontakt os

METROPOL ERHVERV
Østre Havnepromenade 26, 2. tv., 9000 Aalborg | +45 7231 2000

SIKKER MAIL
Sikker mail kan sendes til info@metropolerhverv.dk

PERSONDATAPOLITIK
Metropol Erhvervs persondatapolitik findes her
Oplysning om behandling af personoplysninger findes her

HVIDVASKLOVEN
Oplysning om Hvidvaskloven findes her

 

Mød os også på: