Billede af Anders Rom

Anders Rom

Associeret partner | Ejendomsmægler, MDE | Valuar

ar@metropolerhverv.dk

Mobil: 3074 0010

INFO:

Min tilgang som ejendomsmægler er at skabe en god dialog mellem parterne, således der opnås en stærk og tilfredsstillende aftale for alle involverede. Jeg har altid søgt at se muligheder i markedet, være progressiv og løsningsorienteret, til gavn for mit netværk og kommende kunder.

Med en erfaring som mægler gennem 20 år er mit fokus en professionel styring af dialogerne mellem parternes repræsentanter.

Mit arbejdsområde er primært transaktioner af investeringsejendomme samt byggeprojekter og udviklingsejendomme. De seneste år har jeg været ansat ved CBRE Denmark med rådgivning af danske samt udenlandske kunder, med speciale indenfor industri- og logistik ejendomme. Før dette var jeg ansat hos ejendomsmæglerfirmaet Thorkild Kristensen Erhverv. Jeg har gennem mine tidligere ansættelser tilegnet mig et bredt netværk og kendskab indenfor mange områder af branchen.

Jeg er altid åben for en dialog, jeg er nytænkende og løsningsorienteret, så du er altid velkommen til at kontakte mig for en snak.

Kontakt os

Har du spørgsmål, er du velkommen til at sende os en besked her eller kontakte os på tlf. +45 7231 2000.
Sikker mail sendes til info@metropolerhverv.dk

DU FINDER OS HER
Østre Havnepromenade 26, 2. tv., 9000 Aalborg

PERSONDATAPOLITIK
Metropol Erhvervs persondatapolitik findes her
Oplysning om behandling af personoplysninger findes her

 

Mød os også på: