Nyhed
Nyhed

Fakta

Købesum:
Kr.
24.995.000
Afkast:
 
3,24 %
Årlig lejeindtægt:
Kr.
954.780
Årlige driftsudgifter:
Kr.
149.254
Alle rækkehuse er udlejet | lejerne flyttede ind ultimo januar 2022

Oplysninger om ejendommen

Sagsnummer:
 
4165
Opført:
 
2022
Boligareal:
 
774 m2
Grundareal:
 
3.254 m2
Energimærke:
 
A2020

Blomsterhaven 12A - 12G
4300 Holbæk

SYV NYOPFØRTE RÆKKEHUSE I HØJ KVALITET BELIGGENDE I ET VELUDBYGGET OG ATTRAKTIVT BOLIGOMRÅDE

EJENDOMMEN
Ejendommen består af syv nyopførte rækkehuse, hvoraf de fem midterste er 110 m² og de to ende-rækkehuse er 112 m².

Rækkehusene er beliggende på en skrånende grund, og er således opført forskudt af hinanden. De er opført med facade i lyse mursten og med sadeltag belagt med sorte betontagsten.

Vinduerne er termoruder isat sorte træ/alu-rammer. Rækkehusene er opført som kvalitetsbyggeri i gedigne materialer og med en god og rummelig planløsning.

Boligerne er indrettet med en rummelig entré (med bryggers indbygget bag skydelåger), hvorfra der er adgang til et værelse, et badeværelse og boligens kombinerede køkken/alrum og stue med udgang til en sydvendt terrasse Fra alrummet er der adgang til et soveværelse med eget badeværelse. Der er mulighed for at etablere yderligere ét værelse ved at inddrage en del af alrummet – er etableret i bolig 12D.

Til rækkehusene hører luksus carporte / udhuse og havehegn fra Lyngsøe.

Lejerne betaler forbrug direkte til forsyningsværkerne, og holder selv egen have.

UDENOMSAREALER
Rækkehusenes udenomsarealer er udlagt som fælles parkeringsareal med 15 parkeringspladser og en fælles renovationsplads.

Til hver bolig hører egen have med flisebelagt syd- og vestvendt terrasse, ligesom der er etableret flisebelægning langs facaden mod parkeringsarealet mod øst.

OMRÅDET
Holbæk beliggende i Nordvestsjælland ca. 60 km fra København. Byen har små 30.000 indbyggere, og er Nordvestsjællands største by – byen er en af de hurtigst voksende byer i Danmark, og befolkningstallet har været stigende siden 1980erne. Byens popularitet skyldes blandt andet den skønne beliggenhed ved Holbæk Fjord, det hyggelige havneområde, stranden, gågademiljøet og de gode trafikforbindelser til Roskilde, København og Kalundborg

Rækkehusene er beliggende i et veludbygget og attraktivt villakvarter i den østlige del af Holbæk. Fra rækkehusene er der stisystemer direkte til dagligvarebutikker, skoler, daginstitutioner og idrætsfaciliteter – alt inden for gåafstand. I nærområdet findes flere grønne fællesarealer og en stor nyrenoveret legeplads, ligesom der blot er 10 minutters gang til fjorden.

Rækkehusene er beliggende med let adgang til motorvejsnettet mod København, og i cykelafstand til station, hvorfra der er gode forbindelser til København og Kalundborg.

Download prospekt for ejendommen

Kontakt os

Har du spørgsmål, er du velkommen til at sende os en besked her eller kontakte os på tlf. +45 7231 2000.
Sikker mail sendes til info@metropolerhverv.dk

DU FINDER OS HER
Østre Havnepromenade 26, 2. tv., 9000 Aalborg

PERSONDATAPOLITIK
Metropol Erhvervs persondatapolitik findes her
Oplysning om behandling af personoplysninger findes her

 

Mød os også på: